УСТАНОВКИ ДЛЯ ОТРИМАННЯ ТАЛОЇ ПИТНОЇ ВОДИ В ДОМАШНІХ УМОВАХ

Автоматична установка “ICEBERGHOME” призначене для домашнього використання. Тала вода зберігає свої цілющі властивості нетривалий, до семи днів, період і втрачає свою біологічну активність при нагріванні більше 40 градусів цельсію. Тому вживати талу воду необхідно безпосередньо після приготування та з температурою не більше 20-25 градусів цельсію. Для отримання оздоровчого та омолоджувального ефекту для організму, людині достатньо випивати 500-700 мл талої води на день у її чистому, первозданному вигляді.

Пропонована установка “ICEBERGHOME” є автоматичною системою, що виробляє 2000 мл талої води на добу. Цієї кількості достатньо для сім’ї з 3-4 осіб. Спеціально розроблена програма забезпечує поетапне виконання всіх чотирьох етапів приготування талої води, що враховують усі критерії утворення талої води у природних умовах. Установка працює в автоматичному режимі і не вимагає будь-якого втручання людини. В якості вхідної води може бути використана як звичайна водопровідна, так і питна бутильована вода. Найбільш оптимальний цикл роботи установки становить 24 години і в разі потреби (якщо, наприклад, з яких-небудь причин потрібно отримати талу воду раніше встановленого на таймері часу) може бути зменшений до 20 годин. Габаритні розміри установки: довжина – 600 мм, ширина – 400 мм, висота – 1500 мм.

Етапи виробництва талої питної води

Перший етап – “стирання пам’яті” вхідної води – деструктуризація

Одним з найважливіших завдань при отриманні талої води є стирання її “пам’яті”.
Ця операція необхідна для того, щоб видалити на кластерному рівні всі негативні відбитки шкідливих хімічних елементів та їх сполук, і дозволяє після завершення повного циклу отримати “реліктову воду”, що володіє всіма властивостями внутрішньоклітинної рідини.

Процес “стирання пам’яті” в установках “ICEBERGHOME” відбувається за допомогою ультразвукової кавітації за певними параметрами. При обробці води ультразвуковим випромінюванням відбувається руйнація інформаційних носіїв та підготовка до структуризації.

Другий етап – видалення “важкої води” – окису дейтерію

Склад молекули води добре відомий. Вона складається з двох атомів водню та одного атома кисню – H2O. Однак до складу будь-якої води, у тому числі й питної, входить так звана “важка вода”, яка відрізняється від звичайної тим, що замість двох атомів водню в ній знаходяться два атоми дейтерію – важкого водню. Хімічна формула “важкої води” (окису дейтерію) – D2O. В одній тоні водопровідної води є близько 150 грам D2O. Незважаючи на незначну кількість, “важка вода” дуже негативно впливає на живі клітини. Тому дуже важливим моментом у виробництві талої води є видалення окису дейтерію.

Температура замерзання “важкої води” дещо вище, ніж у звичайної води, і становить приблизно +3,80С. Таким чином, при замерзанні загальної маси, першою у твердий стан (тобто лід) переходитиме “важка вода”, утворюючи тонку скоринку льоду на його стінках.

Третій етап – очищення води від домішок

Подальше заморожування води призводить до витіснення домішок із фронту утворення кристалів льоду та концентрації цих домішок у вигляді розсолу. Температура замерзання такого розсолу нижча за температуру замерзання прісної води, і він залишається ще в рідкому стані, тоді як прісна вода вже перейшла в тверду фазу – лід. Після видалення домішкового розсолу і дейтерієвої складової залишається ідеально чиста питна вода, що знаходиться в твердому стані і придатна для отримання кінцевого продукту – талої води.

При замерзанні молекули кристалізуються і перетворюються на структурований лід. При цьому в самих кристалах води відбувається безперервний рух. У тоненьких “трубочках” встановлюється така ж циркуляція, як в організмі тварин або стеблі рослин. Чим довше життя кожного кристала, тим більше у нього спорідненості з “життєвими соками” людини, і тим вона корисніша для нашого організму. У немовлят і дитинчат тварин клітини містять особливим чином структуровану воду. Якщо розглянути її під мікроскопом зі збільшенням у 20 тисяч разів, можна побачити структуру, що нагадує “сніжинки”. Ця вода отримала назву кластерної. Доведено, що вона має сильну оздоровлюючу дію: виводить токсини з клітин та уповільнює старіння.

Четвертий етап – розморожування

Перехід води з твердого стану в рідкий (розморожування) дозволяє отримати біологічно активну питну воду, що має впорядковану структуру, подібну до структури льоду, що пояснює її унікальні особливості впливу на живі клітини організму.

Тала вода має так звану “структурну пам’ять” і зберігає цю властивість до семи днів, після чого перетворюється на звичайну очищену воду.

Усі етапи виробництва талої води, такі як деструктуризація, заморожування, очищення та розморожування, повинні йти за строго визначеною часовою та температурною схемою, що максимально повторює процес утворення талої води в природі.

Занадто швидке заморожування не дозволить очистити воду від “важкої води” та розчинених шкідливих домішок, а надто швидке розморожування призводить до порушення процесу структурування талої води, внаслідок чого властивість біологічної активності буде зведено нанівець. Відсоткове співвідношення маси талої води, що отримується, до загальної маси вхідної води становить 50-70%, а весь цикл отримання талої води займає від 20 до 24 годин.


Модельний ряд установок “ICEBERG” включає три типи розміру – “ICEBERGHOME”, “ICEBERGCOTTAGE” і “ICEBERGHOTEL”, які розраховані відповідно на 4, 20 і 50 осіб, і застосовуються в домашніх умовах та міні-готелях.

Cryotron – CT

 Iceberg – 1

 Iceberg – 2